PROEFRIT AANVRAGEN

Vraag een proefrit aan bij auto ventura

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij auto ventura

PRIJSLIJST EN BROCHURES

Bekijk en download de nieuwste Jaguar brochures en prijslijsten

DE NEW JAGUAR F-TYPE FIRST EDITION

Ontdek het nieuwste in een gedistingeerde bloedlijn. Het F‑TYPE gamma omvat rasechte sportwagens die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en nauwkeurige wendbaarheid, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Prestaties

Ons programma biedt keuze uit de meest opwindende Jaguar benzinemotoren als aandrijving van de F‑TYPE. Deze zijn stuk voor stuk uitgerust met innovatieve technologieën om brandstofverbruik en CO 2-emissies te reduceren, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

VEILIGHEID & GEBRUIKSGEMAK

Met de intelligente technologie van de nieuwe Pixel-LED’s (optie) van de F‑TYPE kan het grootlicht in banen worden gesplitst, zodat andere bestuurders niet worden verblind. Ook breedte en reikwijdte van de lichtbundel worden aan de rijsnelheid aangepast. Wanneer u een bocht neemt, draait de lichtbundel mee met de weg, zodat u in alle omstandigheden beter zicht hebt.

Design

Elk model heeft zijn eigen, unieke karakter – de puurheid van de Coupé of de vrijheid en het plezier van de Convertible. En het interieur van de F‑TYPE biedt puur plezier. De lichtgewicht stoelen bieden sportieve zijdelingse steun. Bedieningselementen zijn intuïtief te vinden. Instrumenten zijn duidelijk en snel af te lezen.

Interieurtechnologie

De F-TYPE is uitgerust met ons infotainmentsysteem Touch Pro, dat u moeiteloos verbindt met de buitenwereld. Het standaard 10″ touchscreen ondersteunt pinch- en zoom-commando’s voor moeiteloze toegang tot onze audiovisuele entertainmentbeleving.