KOM WERKEN BIJ AUTO VENTURA

Ben jij degene die wij zoeken?

Auto Ventura is de Jaguar – Land Rover esp voor heel Zeeland. Wij verzorgen alles op het gebied van deze 2 enerzijds robuust anderzijds stijlvolle merken. Voor zowel verkoop, aankoop maar zeker ook op after sales gebied bent u bij ons op het juiste adres. Onze technische mensen zijn op allerlei gebied goed getraind en helemaal ‘up-to-date’.


Wil jij ons team versterken, wij zijn momenteel op zoek naar een:

#

VERKOOPADVISEUR.

Functie-omschrijving:

Ben jij de creatieve en ondernemende verkoopadviseur die de fantastische merken Land Rover en Jaguar succesvol kan vertegenwoordigen? Weet jij vol enthousiasme jouw passie voor de Britse premium auto’s over te brengen? Dan is Auto Ventura op zoek naar jou!

De Automotive en online markt kent niet al te veel geheimen meer voor je en je voelt je goed wanneer alles op orde is, de administratie kloppend is en waarbij de klant vóór en ná de koop 100% tevreden is. Je beweegt je makkelijk in diverse kringen en kunt goed communiceren met de klant. Je geniet van jouw adviesrol, maar sluit óók de deal. Je straalt de combinatie tussen gedreven verkoper, relatiebeheerder en gastheer uit.


Functie eisen:

 • Commerciële opleiding (IVA) pré
 • Uitgebreide ervaring als autoverkoper
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Combinatie tussen gastheer, verkoper en relatiebeheerder.


 • Ben je toe aan een volgende stap in je carrière, in een sfeervolle omgeving, binnen een collegiaal en ambitieus team en wil je de waardering die je verdient, solliciteer dan op onze vacature. Schrijf een pakkende verkoopbrief waarmee je ons ervan overtuigt dat je aan het bovenstaande functieprofiel voldoet en stuur een recente CV mee. Deze full time functie is incl. koopavonden en zaterdagen, voor minder doen we het niet! Een selectie onderzoek zal deel uitmaken van de sollicitatie procedure.


  Stuur dan je sollicitatie per brief of e-mail naar:


  Auto Ventura BV
  Tav Personeelszaken
  Amundsenweg 29a
  4462 GP Goes
  personeelszaken@zwartepoorte.nl

  Een selectie onderzoek zal deel uitmaken van de sollicitatie procedure.

  Route


  Contact

  Auto Ventura
  Amundsenweg 29a
  4462 GP Goes
  Tel: 0113 245 285

  > CONTACTFORMULIER

  Openingstijden

    Werkplaats: Showroom:
  Ma t/m vrij 08:00 - 18:00u 09:00 - 18:00u
  Donderdag 08:00 - 18:00u 09:00 - 21:00u
  Zaterdag 09:00 - 12:00u 09:00 - 17:00u

  Privacy verklaring