eMobiliteit voor commercieel

en privé gebruik!

De XBUS – is het meest innovatieve en modulaire lichte voertuig ter wereld. Het genereert een dagelijkse actieradius tot 200 km via zijn geïntegreerde zonnemodules en recuperatieaandrijvingen. De maximale actieradius zonder opladen, met een volle accu en zonnepanelen, bedraagt meer dan 600 km. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan hij in een paar stappen worden omgebouwd tot cabriolet, terreinauto, bakwagen, stationwagon, pick-up of panelvan en kampeerbus.

Met zijn permanente, elektronisch geregelde vierwielaandrijving, meer dan 1000 Nm koppel en zijn app-gestuurde communicatiesysteem, maar ook met andere optionele voorzieningen zoals airconditioning en digitale buitenspiegels, zet de XBUS niet alleen als licht voertuig nieuwe maatstaven. Het leeggewicht zonder batterijen, lading en bovenbouw bedraagt slechts 450-600 kg, maar het kan nog steeds tot 1000 kg lading vervoeren.

De xBus is momenteel nog in concept-fase. We verwachten de eerste modellen juni 2022 in de showroom. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief óf laat uw gegevens achter onderaan de pagina.

Configureren / ReserverenFolder downloadenAanmelden nieuwsbrief

3 uur oplaadtijd

800 km bereik

450 kg leeggewicht (max. 600kg)

Xbus varianten

& modules

Zoek je een Xbus voor privédoeleinden of voor het bedrijf? Ontdek de modulaire varianten en maak van de Xbus jouw persoonlijke voertuig. Welke Xbus past bij je?

De XBus-Concept

Onlangs waren wij bij een unieke dealer-preview, waar wij de Xbus-Concept in het echt konden zien. Wij waren aangenaam verrast door de ruimte en de afwerking in de Xbus. De eerste modellen verwachten wij juni 2022 in de showroom. Heeft u interesse? pre-order dan nu!

Configureren / Reserveren
xBUS
Maximum snelheid +100km/h
Bereik (standaard mode) 200-800 km
Bereik (vollaststand) 150-600 km
xBUS
Leeggewicht 450 – 600 kg/h
Laadvermogen +- 1000 kg
Afmetingen (m) 3.640 x 1.600 x 1.940 mm (l/b/h)
xBUS
Type Lithium-ion
Vermogen 72V / 10-30kw/h
Oplaadtijd (230v) 3-6 uur
Oplaadcycli (ong.) > 1000
Laadstroom 110 / 220 v
xBUS
E-motor 4x wielmotoren
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen 15 kW
xBUS
LED-verlichting standaard
LCD-scherm standaard
USB-aansluitingen standaard
Airco optioneel
PDC / camera optioneel
xBUS
Verwachte vanaf prijs +- € 18.000,- incl. BTW*

*Deze informatie is voorlopig en kan worden gewijzigd.

Ontdek

De xbus

CONVENTIONEEL OPLADEN

Of u uw Xbus nu wilt opladen via het stopcontact, met hoogspanning of gewoon door de zon, alles is mogelijk. U kunt uw lege batterijen ook inruilen voor volle batterijen bij onze batterij-omruilstations.

GEBRUIK ZONNE-ENERGIE!

Uitgerust met zonnepanelen in het dak, wint het Xbus nog eens 200 km per dag, bovenop de terugwinning van remenergie.

BESCHERMING VAN HET MILIEUE

en conventionele elektrische auto is pas echt “groen” na ongeveer 40.000 km rijden. Het Xbus bereikt dit al na ca. 10.000 km. Bovendien is het met ca. 98% bijna volledig recycleerbaar.

Wilt u op de hoogte

gehouden worden?

    Uw naam*

    Email adres*

    Telefoonnummer*

    Woonplaats