Bij AutoVentura ontzorgen

wij u graag maximaal.

Zo hebben wij een Haal- en Brengservice voor onderhoud, bent u altijd welkom voor een kop koffie, gaan wij graag opzoek naar de perfecte auto voor u én kunnen deze helemaal naar uw specifieke wens aanpassen.

Zo verzorgen wij voor u niet alleen het alarm, maar ook de steenslagfolie, wrap en custom velgen

Custom Land Rover Defender 110.
Deze grijs kenteken Defender is voorzien van verbrede wielkasten (in kleur gespoten), 22″ Vossen wielen, volledig lederen interieur, alarm klasse 5 en div. in hoogglans gespoten exterieurdelen.

Alarm inbouw & keuring
Ramentinten
CARWRAPPING
Banden envelgen
Opticoat lakverzegeling
Trekhaken

Op verzoek kunnen wij

uw auto voorzien van een alarm.

De alarmkeuze is vaak afhankelijk van de eisen van de verzekering. Zo kan het voldoende zijn om enkel een peilzender te installeren, maar ook dat de verzekering klasse 3, klasse 4 of zelfs alarm klasse 5 vereist.  Meer informatie of een offerte? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Kiest u voor car wrapping

of STEENSLAGFOLIE / PPF

Met behulp van een car wrap kunt u een auto een totaal andere look geven. Opvallend, of juist subtiel. Zo veranderd een grijze Range Rover Sport opeens in een échte eye-catcher. Of een zilveren auto in een zwarte. De folie beschermd tevens de lak tegen krassen en verwering én kan na verloop weer eenvoudig worden verwijderd.

Steenslag, één van de makkelijkste schades om te rijden op uw nieuwe auto. Maar ook één van de makkelijkste om te voorkomen! Met behulp van een PPF (Paint Protection Film) wordt de neus óf volledige auto vrijwel onzichtbaar ingepakt in een stugge transparante folie. Dit beschermt de lak van uw kostbare auto tegen krassen en steenslag. Desgewenst kan dit ook in mat of zijdeglans, wat de auto een hele specifieke uitstraling geeft.

Wilt u uw

Ramen tinten?

Wilt u de ramen van uw nieuwe auto direct laten tinten? Ook dat kunnen wij voor u professioneel verzorgen, vooraf aan de aflevering. Zo kunnen wij de auto direct voor u getint en wel afleveren. Wél zo fijn.

Contact opnemen

Niks mooier dan

Custom velgen

Velgen, het “pièce de résistance” voor de looks van de auto. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en kunnen via onze partner aan de mooiste upgrades komen. Rechtstreeks gemonteerd vóór aflevering en natuurlijk met de door u gewenste banden.

Contact opnemen

Glascoating

Optimale lakbescherming tegen invloeden van buitenaf. Met behulp van een glascoating behoudt uw lak langer zijn originele kleur en worden verontreinigingen van buitenaf worden geweerd waardoor het oppervlak zijn nieuwstaat blijft behouden.

Contact opnemen

Een trekhaak op

uw voertuig

Afneembaar, elektrisch uitklapbaar of vast. Een trekhaak is altijd een praktische en vaak genoeg noodzakelijke accessoire op de auto. Wij verzorgen voor u de montage, inclusief extra kentekenplaat en op verzoek 7 of 13 polige aansluiting. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

ONZE DIENSTEN

Haal- enBrengservice

Heeft u geen tijd om uw auto te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem. Met onze Haal- en Brengservice halen we de auto bij u thuis of op kantoor op en zorgen we dat deze op het afgesproken tijdstip weer retour komt. De Haal- en brengservice is te combineren met alle onderhoudsafspraken.

Afspraak maken

Import inopdracht

Bent u op zoek naar een auto die u in Nederland niet kunt vinden? Dan zoeken wij graag voor u in het buitenland. Door onze goede connecties en relaties in het buitenland staan wij achter de auto’s die wij importeren.

Meer informatie

Gebruikte en nieuwewielsets

Wij hebben een uitgebreide voorraad gebruikte én nieuwe wielsets van diverse merken. Deze sets hebben wij ingekocht of ingeruild en zijn zeer scherp geprijsd. Uiteraard kunnen wij voor een vast bedrag de wielen voor u monteren of voorzien van andere banden.

Webshop