GROTE ONDERHOUDSBEURT

Naast de kleine onderhoudsbeurt bieden wij voor uw auto ook de grote onderhoudsbeurt. Hierbij worden naast de motorolie en de oliefilter ook de interieurfilter en – bij een benzinemotor – de bougies vervangen. Zo nodig worden ook koelvloeistof en remvloeistof ververst. Naast het onderhoud controleren wij uw auto standaard op 34 controle punten. Zo controleren wij o.a. uw remmen, schokdempers, verlichting, accu en worden overige vloeistoffen zo nodig op peil gebracht.

Direct inplannen

KOSTEN GROTE ONDERHOUDSBEURT

De kosten van het onderhoud variëren per type auto. Neem voor een vrijblijvende offerte vooraf contact op met onze service adviseurs.
Uit het onderhoudsboekje van uw auto kunnen wij precies opmaken wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij AutoVentura gaan wij de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u vooraf voor  een vrijblijvende kostenopgave zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Offerte opvragen

WANNEER EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT?

De meeste auto’s geven een melding wanneer er onderhoud nodig is. Stelregel is dat u er verstandig aan doet om een grote beurt een keer in de twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers. Heeft u elders een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct onderhoud uit te voeren? Kom dan langs voor de welkomstcheck, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto.
Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden.

AUTOVENTURA, HET ADRES VOOR GROOT ONDERHOUD

Wilt u er zeker van zijn dat uw auto in de optimaalmogelijke staat verkeerd? Maak dan een afspraak voor de grote onderhoudsbeurt bij AutoVentura. Onze specialisten onderhouden en controleren uw auto volgens fabrieksvoorschriften en herstellen met originele onderdelen. Daardoor blijft de fabrieksgarantie van kracht. We controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.
Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. We controleren het interieurfilter, de koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistof bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een zwakke  accu voor de meeste pech onderweg zorgt. En dat willen we u natuurlijk besparen.

Afspraak maken