KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt voor uw auto worden standaard de motorolie en het oliefilter vervangen. Maar, er gebeurt meer dan dat. Naast de kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto standaard op 34 controle punten. Denk hierbij o.a. remmen, schokdempers, verlichting, accu en alle overige vloeistoffen. Het laten uitvoeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig ontdekt en hersteld kunnen worden. Dit voorkomt grote en vaak dure reparaties. Daarnaast is het voor de levensduur van de auto van belang dat deze goed wordt onderhouden. Een kleine beurt, of jaarbeurt is ook van belang wanneer u maar weinig kilometers met de auto rijdt.

COMBINEER DE APK KEURING EN KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Een ideale combinatie. Wanneer u de jaarlijkse APK keuring combineert met een onderhoudsbeurt heeft u aan één afspraak voldoende. Dat is wel zo gemakkelijk.

Maak nu direct een afspraak

KOSTEN KLEINE ONDERHOUDSBEURT

De kosten voor een kleine beurt zijn afhankelijk van het merk, model de motorisering. Neem voor een vrijblijvende offerte vooraf contact op met onze service adviseurs. Bij een kleine beurt wordt uw auto op circa 34 afzonderlijke punten bekeken, zoals remmen, bandenspanning, ruitenwissers en lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met de motorolie. Wat er precies moet gebeuren aan uw auto, staat in het onderhoudsboekje beschreven. Onze service adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Maak nu een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt