AIRCOCHECK

LEKKER KOEL DE ZOMER DOOR.

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige en veilige accessoire.

Bij een goed werkende airco verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Om u meer te kunnen vertellen over de huidige staat van uw airco, kunnen wij voor u een aircocheck uitvoeren; zo weet u nu al of u koel de zomer door komt.

Afspraak maken

WAT HOUDT DE AIRCO CHECK IN?
– Controle werking essentiële onderdelen
– Controle koelende werking
– Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

WAT ALS ER IETS UIT DE CHECK KOMT?
Indien onze monteur constateert dat er onderhoud noodzakelijk is of dat er defecten zijn, maken wij voor u een passende offerte voor herstel.

Afspraak maken

Waarom de Airco check?

In een aircosysteem zit ‘koudemiddel’; een gas dat voor de werking van het aircosysteem zorgt. Gedurende de levensduur verliest het systeem langzaam een percentage van het koudemiddel, als het niveau te laag wordt zal de werking sterk afnemen en kan er schade ontstaan aan de airco-pomp.

Bij het uitvoeren van een airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekkages en eventueel aanwezig (condens-)vocht. Nadat het systeem opnieuw is afgevuld werkt hij vaak weer als nieuw! Bij een eventueel defect of lekkage kan de monteur deze verhelpen, uiteraard pas na goedkeuring van u.