Regelmatig onderhoud van uw Porsche is van het grootste belang. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van onderhoud; van een kleine beurt, oliewissel of aircoservice tot een volledige revisie. Ook uw auto nemen onze specialisten graag onder handen, maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

Bij ons kunt u naast het onderhoud terecht voor de mooiste jong gebruikte Porsche modellen. In onze showroom staan altijd meerdere Porsches op voorraad. Heeft u interesse in een proefrit of bent u benieuwd naar een inruilvoorstel van uw huidige auto? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs.

Staat de door u gewenste Porsche momenteel niet in onze voorraad? Neem dan contact op met onze verkopers. Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland hebben wij uw unieke auto snel binnen handbereik.

Onderhoud inplannen

PORSCHE UITLIJNEN

Er is niet veel nodig om uw Porsche qua uitlijning buiten haar tolerantie te krijgen: gaten in het wegdek, stoepranden en zelfs normale slijtage kunnen haar tol eisen voor het onderstel en de stuurcomponenten van uw auto.

Om uw auto zeer nauwkeurig te kunnen uitlijnen hebben wij een state-of-art Ravaglioli 3D uitlijner in huis.

Een goed uitgelijnd onderstel geeft niet alleen een betere rij-ervaring en weggedrag, het bespaart ook  banden en brandstof en verhoogd de veiligheid.

PORSCHE ONDERHOUD

Uw Porsche heeft minimaal 1x per jaar onderhoud nodig, zeker wanneer er weinig kilometers mee gereden worden.

Voor de levensduur van uw Porsche is het van belang dat de juiste originele onderdelen en olie met de juiste specificaties gebruikt wordt, vanzelfsprekend geldt dit ook voor de remmen; alleen het beste is goed genoeg.

PORSCHE AIRCO ONDERHOUD

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige en veilige accessoire.

Bij een goed werkende airco verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Om u meer te kunnen vertellen over de huidige staat van uw airco, kunnen wij voor u een aircocheck uitvoeren; zo weet u nu al of u koel de zomer door komt.

Onderhoud inplannen

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak voor onderhoud maakt u heel eenvoudig online via het formulier.

Heeft u liever telefonisch contact? Dan staan tijdens kantooruren Henk en Erik voor je klaar.
0113 – 405 127

Onderhoud inplannen