Regelmatig onderhoud is van groot belang voor de auto en daarmee ook voor uw eigen veiligheid.

Met zeer specialistische apparatuur, uitgebreide ervaring en kennis van gecertificeerde monteurs is uw auto bij ons in uitstekende handen. U kunt terecht voor alle vormen van onderhoud; van een kleine beurt, oliewissel of aircoservice tot een volledige revisie van een motorblok of versnellingsbak.

Neem de proef op de som en maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

Plan een werkplaats afspraak

Kleine onderhoudsbeurt/ jaarbeurt

Een auto heeft minimaal 1x per jaar onderhoud nodig, zeker wanneer er weinig kilometers mee gereden worden. Tijdens de kleine beurt vervangen wij de olie en het oliefilter, maar we controleren ook andere standaardpunten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Maak nu een afspraak voor een kleine beurt

Een onderhoudsbeurt plant u eenvoudig zelf in

Heeft uw auto groot onderhoud nodig? Maak dan nu eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze online planner of bel met onze serviceadviseurs.

0113 – 405 127

U en uw auto zijnvan harte welkom!

Natuurlijk nemen wij ook uw auto graag in onderhoud! We plannen samen met u een ‘welkomstcheck’ in, waarbij we kijken naar de onderhoudshistorie van de auto én controleren deze aan de hand van een uitgebreide 34-punten checklist. Zo weten wij u en wij hoe de zaken ervoor staan.

Meer info

Banden, het meest belangrijke en enige contact met de weg.

AutoVentura vindt de juiste banden voor uw auto van groot belang, het gaat immers om uw veiligheid. Daarom krijgt u gratis advies voor de juiste bandenkeuze voor uw auto. Uw zomer- en winterbanden kunnen wij na de wisseling voor u opslaan in ons bandenhotel.

Meer info

Algemene Periodieke Keuring

Voor de APK keuring en afmeldkosten hanteren wij een vast tarief. Daarmee weet u vooraf precies waar u aan toe bent. En mocht er onverhoopt tóch een afkeurpunt zijn, dan bellen wij u zodat uw auto (in overleg) direct gerepareerd kan worden. Zo bent u snel weer op weg!

Meer info

Gebruikte wielsets

Wij hebben een uitgebreide voorraad gebruikte én nieuwe wielsets van diverse merken. Deze sets hebben wij ingekocht of ingeruild en zijn zeer scherp geprijsd. Uiteraard kunnen wij voor een vast bedrag de wielen voor u monteren of voorzien van andere banden.

Webshop