Een vertrouwde partner

AutoVentura is inmiddels reeds 30 jaar uw vertrouwde partner voor Land Rover en Jaguar. Met onze jaren ervaring, goed getrainde monteurs en alle kennis over uw auto zijn wij de perfecte service-partner voor uw Jaguar, Land Rover of Porsche. Of het nu gaat om het verversen van de motorolie, het herstellen van een schade óf ingrijpende werkzaamheden aan motor of versnellingsbak; wij staan graag voor u klaar.

AutoVentura

Ons nieuwe pand heeft een grote showroom waar de Jaguars en Land Rovers tezamen staan met de mooiste occasions van o.a. Audi, BMW, Volvo, Mercedes en Porsche. Daarnaast is onze state-of-the-art werkplaats helemaal klaar voor de toekomst. We ontvangen u graag voor een kop koffie, een (advies-) gesprek of een vrijblijvende proefrit.

het AutoVentura team

Jan-Willem

Senior verkoop adviseur
0113 405 125
janwillem@autoventura.nl

Joris

Verkoop adviseur
0113 405 120
joris@autoventura.nl

Erik

Aftersales manager
0113 405 121
erik@autoventura.nl

Henk

Service adviseur
0113 405 122
henk@autoventura.nl

Remko

Parts adviseur / magazijn
0113 405 123
remko@autoventura.nl

Onno

Autotechnicus

Jordy

Autotechnicus

Stephan

Autotechnicus

Lennert

Autotechnicus

Dylan

Autotechnicus

Christophe

Leerling monteur

Patrick

Detailer

Willem

Chauffeur

Aad

Chauffeur

Jos

Chauffeur

Linda

Sales / Aftersales support
0113 215 415
linda@autoventura.nl

Erna

Interieurverzorgster

-

Catja

Management assistente
0113 215 415
catja@autoventura.nl

HOOGSTE STANDAARD
QUA SERVICE

Service is voor ons vanzelfsprekend. Onze team is gastvrij en deskundig, met aandacht voor u als klant en passie voor onze producten. Onze klanten zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf en we werken altijd aan uw volledige tevredenheid, nu en voor zolang u klant bent! Zo krijgt u uw auto bij elke onderhoudsbeurt volledig schoon terug, regelen wij een tijdelijke registratie van een kenteken, verzorgen wij keuringscertificaten en is het zelfs mogelijk om voor onderhoud uw auto thuis of op kantoor door ons te laten ophalen. Ook bent u altijd welkom voor een goede kop koffie of wasbeurt van uw auto.

Staat de auto die u zoekt momenteel niet in onze voorraad? Dan gaan wij graag voor u opzoek. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in binnen- én buitenland kunnen wij (bijna) altijd uw droomauto vinden! Uiteraard vrijblijvend.

High-end Showroom

Onze nieuwe showroom is er volledig op gefocussed om de auto’s zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. De ruime opzet met donkeren wanden en plafonds straalt rust uit, de combinatie met state-of-the-art led-verlichting van UTI-licht zorgt ervoor dat wij alle auto’s afzonderlijk kunnen uitlichten óf een feestje kunnen geven met sfeerverlichting! In onze nieuwe showroom vindt u naast de mooiste Jaguar en Land Rover modellen, ook auto’s van andere premium merken zoals Audi, BMW, Mercedes en Porsche. Al onze auto’s zijn stuk voor stuk gecontroleerd en nagezien zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk onze occasions

SERVICE DEALER

AutoVentura is sinds 1994 service dealer voor Land Rover en sinds 2014 ook voor Jaguar. Met onze jaren ervaring, goed getrainde en gecertificeerde monteurs en alle kennis over uw auto zijn wij de perfecte service-partner voor uw Jaguar, Land Rover. Maar door de uitgebreide kennis bent u ook met alle overige merken van harte welkom. Problemen met uw auto komen natuurlijk altijd ongelegen en onverwacht. Om deze reden kunt u gewoon zonder afspraak bij ons langskomen voor kleine reparaties en zullen wij bij langdurige operaties meedenken over een tijdelijke oplossing of vervangend vervoer.

Maak en werkplaats afspraak

Werken bij autoventura?

Ben jij een autoliefhebber die zich graag ziet werken tussen de mooiste auto’s en merken in onze gezellige en gastvrije omgeving? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.

Bekijk de vacatures