AutoVentura, ook voorBMW onderhoud

Door onze brede kennis van en historie met BMW kunnen wij u als klant optimaal adviseren en ontzorgen.

Regelmatig en tijdig onderhoud van uw BMW is van het grootste belang. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van onderhoud; van een kleine beurt, oliewissel of aircoservice.

Inclusief het registreren van het digitaal onderhoud.

Ook uw auto nemen onze specialisten graag onder handen, maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

Onderhoud inplannen

Bij ons kunt u naast het onderhoud terecht voor de mooiste jong gebruikte BMW modellen. In onze showroom staan altijd meerdere BMW’s op voorraad. Heeft u interesse in een proefrit of bent u benieuwd naar een inruilvoorstel van uw huidige auto? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs.

Neem dan contact op met onze verkopers. Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland hebben wij uw unieke auto snel binnen handbereik.

Service, nét dat beetje extra.

Bij AutoVentura zijn wij trots op wat we doen. En wij willen dat u dat als klant ook bent! Zo zorgen wij altijd voor nét dat beetje extra service na onderhoud; een schone auto, een flesje water voor onderweg en een overheerlijke kop koffie in onze ontvangstruimte terwijl u wacht. Een check op o.a. vloeistoffen en bandenspanning maakt het compleet en zorgt er voor dat u veilig terug de weg op kunt.

Wat ons verder bijzonder maakt? We gaan voor de persoonlijke aandacht. Wij kennen onze trouwe klanten en weten wat er speelt, daardoor kunnen wij inspelen op eventuele problemen en altijd een passende oplossing bieden.

Wilt u deze service zelf ervaren? Kom eens langs voor een overheerlijke kop koffie of maak een afspraak in onze werkplaats.

Welkomstcheck

De welkomstcheck is erg belangrijk; voor u als klant maar ook voor onze monteurs.
Wij controleren uw auto intensief met als doel de auto geheel te leren kennen. De staat van onderhoud, maar ook eventuele carosserieschades zeggen veel over het gebruik. Met die kennis zorgen wij er voor dat wij u van nog betere service kunnen voorzien.

Ook stellen wij u tijdens de welkomstcheck graag ons totale bedrijf aan u voor zodat u weet met wie u zaken doet en aan wie u uw auto voor onderhoud en reparatie uit handen geeft.