04-06-’21: AutoVentura, een bijzonder auto bedrijf

Auto Ventura bestaat al 30 jaar in Zeeland. De Authorised Servicedealer voor Land Rover en Jaguar heeft sinds 1 mei 2021 het nieuwe pand aan de Marquesweg 7 in Goes betrokken.

Exclusief chique
Als je over de A58 rijdt, valt het zwarte gebouw met de goudkleurige beplating onmiddellijk op, een uitstekende zichtlocatie.
In het donker kan de mooie aanlichting met gemak concurreren met die van de Grote kerk in Goes.
We hebben het over een spraakmakend en uniek autobedrijf in Goes dat een exclusieve chique uitstraalt, getekend door de architecten van RoosRos en gebouwd door Hoondert Staalbouw.

Uniek concept in Zeeland
Auto Ventura onderscheidt zich naast de beide Britse merken van andere automobielbedrijven door de bijzondere manier van gastvrijheid aan de ene kant, maar zeker ook door de specialisatie van premium automerken aan de andere kant.
Als je het gebouw betreedt, proef je meteen de exclusieve sfeer: de ontvangstruimte en de fantastische showrooms op de begane grond en de 1e verdieping.
Bekijk de goed geoutilleerde state-of-art werkplaats en je beseft dat Auto Ventura 2.0 onderscheidend klaar is voor de toekomst!

Deel dit bericht


Terug naar overzicht

Exclusieve premium automobielen
Ik sprak met Automotive Marketeer Marc Bomer: “We zijn al 30 jaar dé vertrouwde partner voor Land Rover en sinds jaren ook voor Jaguar. Daarnaast verkopen we alle premium automerken, zoals Audi, BMW, Volvo en Mercedes-Benz etc.
We hebben ons zelfs gespecialiseerd in Porsche onderhoud en reparatie.
Onze autotechnici zijn daartoe adequaat getraind en veelzijdig opgeleid om die bijzondere automobielen te kunnen onderhouden.
We zijn onder andere trots op onze Haal- en Brengservice. We halen de auto bij de klant op en brengen hem weer retour wanneer het onderhoud gereed is.
Dat wij een exclusief autobedrijf zijn dat net een stapje verder gaat dan de concurrentie blijkt uit het waarderingscijfer van 9,4!”

Land Rover Experience
Eind 2021 organiseert Auto Ventura weer de Land Rover Experience, een leerzame dag waarop Land Rover-eigenaren de belangrijkste technieken van off-roadrijden worden bijgebracht. Meer info via de site autoventura.nl

Deel dit bericht


Terug naar overzicht