De BorderRun MagicTour 2022.

Zondag 3 april

Op zondag 3 april waren wij de finish locatie voor de “Borderrun Magictour”; een fantastisch event!

Lees hieronder ons verslag.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht

Een kort verslag.

Op zondagmorgen vertrokken wij (Stefan, Bas, Lola en Marc) naar “de Baeckermat” in Westdorpe; de startlocatie van de Borderrun Magictour.
Het parkeerterrein van de Baeckermat stond helemaal vol met de 80 deelnemende auto’s. Na de ontvangst van het route boek, een kop koffie en korte briefing was het tijd om van start te gaan.

Alle auto’s werden door Dennis en Rik (organisatoren Border-run) door de startboog geleid om daarna in kleine groepjes Zeeuws Vlaanderen te gaan verkennen.

De rit tot de lunch ging over de fantastische polderweggetjes, door typische dorpjes en de mooie N wegen van Zeeuws Vlaanderen. Vaak reden we in colonne tussen de Lamborghini’s, BMW’s en McLarens; een fantastisch schouwspel!

De lunch locatie was “het Mauritshof” in Ijzendijke, waar alle deelnemers op het strak gemaaide grasveld mochten parkeren om daarna van een goed verzorgde lunch te genieten.

(verslag gaat hieronder verder)

Aan het eind van de dag mochten wij de deelnemers ontvangen bij ons pand. De deelnemers kwamen 1 voor 1 aan, maar vormde al snel een mooie file op de Marquesweg.

Binnen kon men genieten van een hapje en drankje, maar ook van een heuse goochelaar; Kariem! Hij verzorgde een fantastisch optreden met diverse goocheltrucs én een indrukwekkend beat box optreden.

Al met al mogen wij terugkijken op een zeer gaaf evenement, met een zeer goede opkomst! 

Nieuwsgierig naar de rest van de foto’s en video’s?

Border-run

Over Border Run.

Border-Run organiseert al 10 jaar spectaculaire gave tourritten in het hele land. Daarbij zorgen zijn altijd voor de gehele beleving; mooie locaties, fantastische routes én natuurlijk een goede selectie deelnemers.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht