Koffiestop Tunneltour 2022

Op zaterdag 10 september mochten wij de tussenstop verzorgen voor de BorderRun Tunneltour.

Verslag: Marc
Foto’s: Harmen Stok (@dordtspots)
Video: Jelle (@carspotterjelle)

Deel dit bericht


Terug naar overzicht

Een kort verslag.

De Borderrun heeft altijd meerdere evenementen/tourritten per jaar. De vorige rit reden we mee met een Defender en waren wij de fnish-locatie, voor deze keer waren wij enkel de koffiestop tijdens de ‘Tunneltour’.

Rond 15.00u kwamen de eerste van in totaal 30 auto’s aan. Een gezellig gemengd gezelschap met het nodige ‘geweld’ qua auto’s: Audi’s, BMW’s, diverse muscle cars, er was weer het nodige te zien!

Terwijl buiten de auto’s verzamelde was er binnen de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of wat fris een ronde te doen door de showroom. De sfeer was goed en mede omdat veel deelnemers elkaar al langer kennen werd er uitgebreid gepraat en rondgekeken.

De Borderrun heeft een uitgebreid team van enthousiaste vrijwilligers, die op alle vlakken zorgen voor een vloeiend verloop van de dag; van het parkeren tot de koffie en het opruimen, ze hebben alles onder controle.

Rond 16.00u gaf de organisatie in handen van Rik Fermont en Dennis van Elten het sein om weer te vertrekken, om tijdig om de eindlocatie in Sluiskil te kunnen finishen.

Een mooi spektakel van ronkende motoren en fikse acceleraties zorgde voor een waardig afscheid van de deelnemers, de vele aanwezige carspotters keken hun ogen uit. Een mooi einde van deze gezellige middag.

Border-run

Over Border Run.

Border-Run organiseert al 10 jaar spectaculaire gave tourritten in het hele land. Daarbij zorgen zijn altijd voor de gehele beleving; mooie locaties, fantastische routes én natuurlijk een goede selectie deelnemers.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht