Ventura on Tour 2

15 oktober 2022

Regenachtig maar gezellig!

VENTURA ON TOUR

Zaterdag 15 oktober.

Precies 1 jaar na de eerste tourrit, organiseerde wij onze 2e Ventura on Tour. Een rit over de mooie Zeeuwse wegen vooral onze klanten en relaties.

Na weken van voorpret en voorbereidingen was het 15 oktober eindelijk zover. Rond half 9 ‘s-morgens ontvingen wij de eerste deelnemers in ons bedrijf aan de Marquesweg.

 

(verslag gaat hieronder verder)

DEEL DIT BERICHT


Fotografie:
Marc Bomer
Jelle Brugge @carspotterjelle

Rond 10 uur hield Marc Bomer een korte briefing en ging de rit officieel van start.
Helaas waren de weersomstandigheden niet zo mooi als voorspeld; het werd zodoende een natte en druilerige rit.

De route startte in Goes en ging middels mooie kronkelende wegen over de Zandkreekdam, Zeelandbrug en Philipsdam met een tussenstop bij de Krammer uitzichttoren.  Vanaf deze toren heb je een fantastisch uitzicht over de Krammersluizen en kan je bij een heldere dag kijken tot Bruinisse.

Op de tussenstop zouden wij een partytent opzetten zodat we droog een pauze konden houden, helaas is dat niet gelukt; de tent bleek te groot en zwaar om met 2 personen op te zetten. Gelukkig was er een korte droge periode zodat iedereen toch droog van een frisdrankje en appel kon genieten en even de benen kon strekken.

Het tweede deel van de rit ging via de mooie oude wegen van Tholen richting de Oesterdam, vanwege de vele modderige polderwegen begonnen de auto’s intussen allemaal langzaam van kleur te veranderen. Na de Oesterdam volgde een slingerende beweging om de A58, door o.a. Stationsbuurt, Gawege en Oostdijk richting Kapelle. Daar werd het laatste stuk van de rit over de A58 gereden om de auto’s het gevoel van snelweg ook nog even mee te geven.

Rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers weer terug bij AutoVentura. Daar was “Taste Culinair” aanwezig om de overheerlijke mosselen te koken en uit te serveren. Onder het genot van een drankje werden de ervaringen van de rit besproken en werd er nader kennis gemaakt.

Door de regenachtige dag en de vele glibberige polderweggetjes zagen de meeste auto’s eruit alsof ze net Parijs-Dakar hadden gereden, daarom staken Bas, Stefan en Marc nog even de handen uit de mouwen om de auto’s door de wasstraat te halen.

Wij kijken terug op een zéér geslaagde dag, vol positiviteit en gezelligheid! We danken alle deelnemers en zijn al plannen aan het maken voor een nieuwe rit, dit zal mogelijk in februari 2023 zijn.

 

Tot snel!