DE JONGEHELDENTOUR ’23.

Zaterdag 03 juni

Vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren was er wederom een JONGEHELDENTOUR georganiseerd.

In 2021 startte het initiatief voor de Jongeheldentour, een fantastische rit met supercars door Zeeland; speciaal voor (chronisch-)zieke kinderen.

Wij mochten ‘s-morgens de start verzorgen en ontvingen de 27 supercars, kinderen en begeleiders.

Het was een fantastisch spektakel; buiten stonden ca. 27 supercars; Naast Alfa Romeo’s, Audi’s, BMW’s waren er ook diverse Ferrari’s, Mercedes, Porsche’s,  McLaren en een Maserati. Rond +-10 uur volgde en korte briefing en daarna begon de tourrit.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht

Het event trok veel belangstelling; van carspotters tot autoliefhebbers.

De route was zo’n 200km. Bij Auto Ventura in Goes was de start. Via mooie routes door Zeeland volgde een bezoek aan Damen Shipyards. Na een rondleiding vervolgde de route  naar een lunchstop bij de Timmerfabriek in Vlissingen. Het eindpunt van de dag was bij Autorijschool Dek. Kortom een geslaagde dag!

Over JONGEHELDEN

JONGEHELDEN is opgericht door Arco Herrebout als initiatief tijdens de corona periode om chronisch zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Alles is er op gericht om de kinderen een ultieme dag te bezorgen; van mooie locaties, een fantastische route én uiteraard: een geweldig deelnemersveld qua auto’s.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht