Ventura on Tour 3

11 november 2023

Geslaagde Mosselroute!

VENTURA ON TOUR

Zaterdag 11 november organiseerde wij voor de 3e keer “Ventura on Tour”. Een autorit over mooie Zeeuwse en Noord Brabantse wegen met een vleugje door België voor onze klanten en relaties.

Rond de klok van 9.45 uur verzamelden de 42 gepassioneerde autoliefhebbers zich in onze showroom in Goes. Vanzelfsprekend was er een bolus bij de koffie en werd het routeboek met een toelichting verstrekt.

 

(verslag gaat hieronder verder)

DEEL DIT BERICHT


Fotografie:
Jelle Brugge @carspotterjelle

Rond half 11 vertrokken de eerste deelnemers.

Op een enkel buitje na waren de weergoden ons goed gezind en mede daardoor kon iedereen genieten van de bijzondere binnenwegen van het Zeeuwse en West-Brabantse landschap. Na het passeren van de Golfclub Reymerswael werd de tour via de vroegere smokkelweg bij de grens met Belgie vervolgd om vervolgens met een omweggetje weer richting Nederland te rijden.

Weer terug in Nederland was in de Wouwse Plantage een tussenstop. Er stond een camper geparkeerd voor de sanitaire stop en werd iedereen getrakteerd op drank, snoep en fruit voor onderweg. Er werden ervaringen uitgewisseld en gesproken over de vele verschillende en bijzondere auto’s Het was duidelijk dat de Land Rover Defenders de boventoon voerden.

Het laatste deel van de route leidde langs de uitgestrekte polders bij Rilland, zoals de Frederikapolder om via Schore en Eversdijk rond de klok van 14.00 uur weer terug te keren bij Auto Ventura.

Terug bij AutoVentura stond  “Taste Culinair” gereed om voor iedereen overheerlijke mosselen te koken en compleet met een ouderwetse puntzak patat uit te serveren. Het bleef heel lang gezellig waarbij iedereen zijn ervaringen van de dag konden delen en waarbij velen nader kennis met elkaar hebben kunnen maken.

Auto Ventura kijkt terug op een zéér geslaagde dag, vol positiviteit en gezelligheid! We bedanken alle deelnemers en beloven nu al dat we volgend jaar wederom een mooie rit zullen organiseren.

Vanzelfsprekend hoeven de deelnemers niet tot volgens jaar te wachten om weer langs te komen, de koffie staat immers altijd klaar, ook wanneer je toevallig in de buurt bent!