De Olie Bollen Bubbel Babbel Borrel!

Bedankt dat jullie er waren!

Namens de sponsoren, Bedankt voor uw aanwezigheid!

Sprankelende drankjes, oliebollen en heerlijke hapjes: dat waren op donderdag 14 december jl.  weer de basis ingrediënten van een geslaagde netwerkborrel, 2e editie van de OBBBB!

Zoals gezegd de basis, want u heeft het als bezoeker compleet gemaakt!

Geniet nog even na van de beelden.

Fotos: Jelle

DE AVOND

We mochten ruim 200 gasten ontvangen in onze showroom. Bij binnenkomt ontving iedereen een glaasje Bubbels en oliebol, waarna men zich kon mengen in de diverse (netwerk) gesprekken die er gaan de waren. Bovendien waren daar de zoetgevooisde klanken van The Janssen Family die het feest compleet maakten.  

Taste culinair verzorgde tussendoor diverse culinaire hoogstandjes om de gasten niet met lege maag naar huis te laten gaan, vooral de ‘oliebollen toastjes’ viel daarbij erg in de smaak! We kunnen terugkijken op een zéér geslaagde versie van de OBBBBB, waarbij de mix van participanten en gasten perfect op elkaar aansloot en zorgde voor een hele gezellige avond. Mede dankzij Mr.Coffee, Beekman Watersport, Tuin Totaal, Peetict, Taste Culinair, De Tuin machineshop, Hoondert Staalbouw, Sligro en Nijsse Assurantiën en de oliebollen van Gijs en Mien is deze happening een groot succes geworden. 

Wij kijken alvast uit naar een volgende editie!