autoVentura ALL-ROAD RIT

09 maart 2024

Geslaagde All Road rit

autoVentura ALL-ROAD RIT

Zaterdag 9 maart jl. heeft de autoVentura All-road rit plaatsgevonden. Een rit van ca. 55/60 km grotendeels over onverharde paden door de Zak van Zuid-Beveland.

Rond de klok van 10:30 uur verzamelden de 32 gepassioneerde autoliefhebbers zich in onze showroom in Goes. Vanzelfsprekend was er een Zeeuwse bolus bij de koffie en werd het routeboek met een toelichting verstrekt, inclusief een Goodie bag.

DEEL DIT BERICHT


Fotografie:
Jelle Brugge @carspotterjelle

Rond half 12 vertrokken de eerste deelnemers.

De weergoden waren ons goed gezind en mede daardoor kon iedereen genieten van de bijzondere binnenwegen.  De route verliep vanuit Goes via ‘s-Gravenpolder en Nisse naar Heinkenszand.

Halverwege was er een tussenstop in Eindewege met daarbij een Land Rover vol met versnaperingen voor onderweg.

Het laatste deel van de route leidde langs de uitgestrekte polders bij Wolphaartsdijk en ‘s-Heer Hendrikskinderen.  Rond de klok van 14:00 uur was iedereen weer terug bij autoVentura.

Op dat moment stond “Taste Culinair” gereed om voor iedereen een heerlijke lunch, compleet met een ouderwetse puntzak patat, uit te serveren. Het bleef lang gezellig waarbij iedereen zijn ervaringen van de dag konden delen en waarbij velen nader kennis met elkaar hebben kunnen maken.

Het team van autoVentura kijkt terug op een zéér geslaagde dag, vol positiviteit en gezelligheid! En we bedanken alle klanten voor hun deelname.

Stel dat je weer een keer, zo maar, toevallig in de buurt bent en je trek in een kop koffie hebt, kom dan gerust binnen, bij autoVentura ben je altijd van harte welkom!