Kiwanis Tour 2024

Op zaterdag 11 mei mochten wij de eindstop verzorgen voor de Kiwanis tour.

Foto’s: Jelle (@JHRVISUALZ)

Een kort verslag.

De 28e editie van de Internationale Kiwanis Oldtimerrit was weer een succes. Wederom reden er weer een aantal geweldige en unieke oldtimers mee en het geweldige weer zorgde ook voor een prettige en sfeervolle dag.

We starten onze rit dit jaar bij Golfclub Reymerswael en gaan weer een prachtige tocht maken, waarbij we zelfs even over de provinciegrens met Noord-Brabant gaan reiken. De lunchstop is dit jaar Restaurant ‘Non Plus Ultra’ in Woensdrecht. Na de lunch rijden we naar Tholen en steken we vervolgens over naar Zuid-Beveland en we finishen bij Auto Ventura in Goes waar de deelnemers hun klassieker kunnen parkeren. Daar is uiteraard weer een gezellig samenzijn, waar onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat kan worden over de rit, de auto’s.

De opbrengst van de rit gaat zoals altijd naar een goed doel, deze keer zelfs naar meerdere. Deze passen altijd bij de kernwaarde van Kiwanis: ‘Serving the children of the World’, dus doelen die zich in het bijzonder richten op kinderen.

De doelen van dit jaar zijn:

  • Jonge Helden
  • Stichting op je gemak
  • Stichting Jongerenopvang Zeeland

Allemaal fantastische doelen die vele kinderen die het nodig hebben ondersteunen. Dankzij onze sponsoren hebben we dit jaar weer een fantastisch bedrag binnengehaald en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Over Kiwanis tour.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens. De aandacht van de leden van de Kiwanis Goes – de Bevelanden gaat daarbij in het bijzonder uit naar het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Deel dit bericht

Terug naar overzicht