DE JONGEHELDENTOUR ’24.

Zaterdag 25 mei,

Vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren was er wederom een JONGEHELDENTOUR georganiseerd. In 2021 startte het initiatief voor de Jongeheldentour, een fantastische rit met supercars door Zeeland; speciaal voor (chronisch-)zieke kinderen. Wij mochten ‘s-morgens de start verzorgen en ontvingen de 27 supercars, kinderen en begeleiders. Het was een fantastisch spektakel; buiten stonden ca. 27 supercars; Naast de Lotus, Audi’s, BMW’s waren er ook diverse Ferrari’s, Mercedes, Porsche’s,  McLaren en een Maserati. Rond +-10 uur volgde en korte briefing en daarna begon de tourrit.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht

Het event trok veel belangstelling; van carspotters tot autoliefhebbers.

De route was zo’n 200km. Bij Auto Ventura in Goes was de start. Via mooie routes door Zeeland volgde een lunchstop in Westkapelle. Daarna vervolgde de route naar Vliegveld Midden Zeeland in Arnemuiden, waar we een kijkje mochten nemen in de SAR-helicopter van de luchtmacht.  Het eindpunt van de dag was bij het terrein van de Goederen Loods in Goes. Kortom een geslaagde dag!

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE

Over JONGEHELDEN

JONGEHELDEN is opgericht door Arco Herrebout als initiatief tijdens de corona periode om chronisch zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Alles is er op gericht om de kinderen een ultieme dag te bezorgen; van mooie locaties, een fantastische route én uiteraard: een geweldig deelnemersveld qua auto’s.

Met jouw luxe sportwagen kun je een kind met een chronisch ziekte of anderszins lastige (thuis) situatie de dag van zijn leven bezorgen. Rijd mee met de JONGEHELDENTOUR. Vanaf de prachtige showroom van Auto Ventura in Goes rijden we met sportwagens een mooie route door Zeeland. We regelen een toffe locatie om te lunchen een verrassend middag programma.

Voor wie #Jongehelden

De JONGEHELDENTOUR is er voor iedereen die een kind volop wil laten meegenieten van zijn of haar coole sportwagen. Ook voor jou wordt het een bijzondere dag. Vanwege een mooie route, een lekkere lunch een bijzondere locatie en de leuke contacten met andere autoliefhebbers. Maar vooral vanwege de ervaring dat je een kind even zorgeloos kan laten genieten.

Deel dit bericht


Terug naar overzicht