De mooiste collecties van Jaguar en Land Rover

Jaguar

Branded Goods

Heritage Collection

De Heritage Collection 2021 is geïnspireerd door Jaguar’s autosporthistorie en combineert deze met de krachtige en karakteristieke stijl van de Jaguar Mark II. Zo zien echte lifestyle-klassiekers er uit.

Lifestyle Collection

Echte stijl begint met liefde voor de mooie en bijzondere dingen van het leven. Net als bij onze auto’s, kiezen wij derhalve ook bij onze Lifestyle Collection 2021 voor markante details en minimalistische élégance.

Ontdek de Jaguar Collection

Land Rover

Branded Goods

Lifestyle Collection

Ongeacht of u nu de stad of de wildernis gaat verkennen: met de Lifestyle Collection 2021 bent u optimaal voorbereid voor elk avontuur. De veelzijdig bruikbare kleding draagt de onmiskenbare signatuur van Land Rover.

Heritage Collection

70 jaar Land Rover bewijst dat echte prestaties door de generaties heen steeds meer diepgang krijgen. De Heritage Collection 2021 werd geïnspireerd door dit duurzame karakter en de lange levensduur.

Above & Beyond Collection

Robuust design? Alles goed en wel, maar robuuste materialen zijn nóg beter. Precies datgene is niet alleen een kenmerk van de New Defender, maar ook van de nieuwe Above & Beyond Collection 2021 van Land Rover en Musto. Gemaakt om de zwaarste omstandigheden te trotseren.

Ontdek de Land Rover Collection