WIJ HETEN U GRAAG VAN HARTE WELKOM

Heeft u onlangs uw auto elders gekocht, maar wilt u hem wel graag bij ons in onderhoud brengen? Kom dan langs voor de Welkomstcheck.

Voor slechts € 39,- analyseren wij de onderhoudshistorie en controleren de auto intensief op 34-punten. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw auto en advies van onze specialisten over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking kunnen wij u de service bieden die u van ons mag verwachten, op maat voor uw auto.

Afspraak maken

34 punten

Tijdens de Welkomstcheck wordt uw auto op maar liefst 34 punten gecontroleerd. Hierbij kunt denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvangt u een volledige checklist.

WAAROM DE WELKOMSTCHECK?

Wat voegt de welkomstcheck toe, vraagt u zich af? De Welkomstcheck is erg belangrijk; voor u als klant maar ook voor ons als onderhoudspartner. Wij controleren uw auto intensief met als doel de auto te leren kennen zoals de staat van onderhoud en slijtage maar ook eventuele carosserieschades zeggen veel over het gebruik en zorgen ervoor dat wij u van betere service kunnen voorzien. Of u een sportieve of juist rustige rijder bent kan verschil maken in onze onderhoudsprognose of bijvoorbeeld bandenkeuze. Ook stellen wij u tijdens de welkomstcheck graag het bedrijf aan u voor, zodat u weet met wie u zaken doet.

KOSTEN WELKOMSTCHECK

De kosten voor de welkomstcheck zijn slechts € 39,-. Combineert u de welkomstcheck gelijk met onderhoud? Dan is de check zelfs gratis en een ‘service van de zaak’.