Bij AutoVentura zijn wij trots op wat we doen. En wij willen dat u dat als klant ook bent.

Wij zorgen altijd voor nét dat beetje extra service na onderhoud; een schone auto, een lekkere kop koffie in onze ruime ontvangstruimte terwijl u wacht en een flesje water voor onderweg. Ook doen wij altijd een extra check op o.a. vloeistoffen en bandenspanning zodat u zelfverzekerd veilige kilometers kunt maken.

Wat maakt ons verder zo bijzonder?

Omdat we altijd voor de persoonlijke aandacht gaan. Een kort praatje, een uitgebreid persoonlijk advies; wij staan voor u klaar. Wij willen onze klanten graag nog beter leren kennen en daardoor snel kunnen inspelen op eventuele mobiliteitsproblemen met een passende oplossing. U bent altijd welkom, óók gewoon voor een kop koffie!

Dat is wat wij bedoelen met; ‘Service, nét dat beetje extra.’

ONZE SERVICE ZELF ERVAREN?

Kom eens vrijblijvend langs voor een kop koffie of maak direct een afspraak in onze werkplaats.

Afspraak maken

UITSTEKEND ONDERHOUD,VOOR ALLE MERKEN.

Wist u dat u bij ons met ieder merk terecht kunt voor onderhoud?

Bij onze ervaren en gespecialiseerde monteurs is uw auto in goede handen en wordt het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd en opgeslagen in de (digitale) onderhoudshistorie.

Maak nu een afspraak voor onderhoud of APK.

Afspraak maken

AIRCOCHECK

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige en veilige accessoire. Bij een goed werkende airco verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Om u meer te kunnen vertellen over de huidige staat van uw airco, kunnen wij voor u een aircocheck uitvoeren.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Geen tijd om uw auto te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem. Met onze Haal- en Brengservice halen we de auto bij u thuis of op kantoor op en zorgen we dat deze op het afgesproken tijdstip weer retour komt. De Haal- en brengservice is te combineren met alle onderhoudsafspraken.